Despre noi

Cine suntem?

Cum poți să definești "cine ești?" fără să exagerezi, ci fiind doar "tu" și să mai rămâna cel din față în continuare lângă tine? E greu să dai un răspuns complet, dar poate e mai bine dacă îți spui povestea. Povestea din spatele  a început într-un cub albastru dintr-un call center, așa cum povestea unui pui începe într-un ... ou. 

Am fost antrenați de buni coordonatori, de traineri, ne-am pus multeeeeeee întrebări, am întors situațiile pe toate laturile, am creeat conexiuni cu alte cuburi albastre, am muncit, am greșit, dar am ridicat capul deasupra cubului și ... s-a făcut lumină. Ulterior am devenit noi înșine traineri, am căpătat experiență, ne-am format viziunea, am stabilit liniile directoare și așa am ieșit din cub. Așa a început călătoria spre procesul învățării la adulți, lăsând cubul în trecut, dar provocându-ne să oferim suport ca și alții să iasă din propriu cub indiferent de ce ar reprezenta pentru ei cubul (credințe, așteptări, mentalităti, bariere de orice fel).

Credem în ceea ce spunea A. Einstein "Cei care au privilegiul de a ști, au datoria de a acționa."

Concluzionând, am apărut din pasiunea pentru procesul de învățare al adultilor, prin depăsirea barierelor și formalitătilor. Ne dorim să facem lucrul acesta și când vom fi la pensie. De ce? Pentru că iubim să livrăm training-uri și credem că toată viața nu va fi suficientă pentru a lucra în folosul eliminării barierelor din calea succesului personal, dar știm ca vom face tot ce am învățat și tot ce vom învăța alături de fiecare partener al nostru. 

Ce oferim?

Oferim cursuri ce abordează învățarea dintr-un alt unghi, astfel încât procesul ei să concorde cu nevoile și așteptările tale.

Adresându-ne adulților ne este evident faptul că fiecare a învățat și a acumulat foarte mult până în prezent și vă felicităm că, în continuare, explorați zona de dezvoltare personală! Având tot respectul pentru valoarea personală venim să vă oferim suport pentru perfecționarea de care considerați că aveți nevoie.

Nu suntem demagogi să spunem că noi reinventăm roata sau că în câteva ore vă vom transforma, pentru că v-am jigni inteligența. Ceea ce vă putem garantăm este abordarea diferită a învățării, pentru a vă oferi în cel mai practic mod, adaptat stilului propriu de învățare, instrumente pentru a dezvolta abilitățile pe care le antrenăm în funcție de fiecare curs, astfel încât fiecare să simtă concret câștigul experienței și să plece acasă cu un plan personalizat.

Avem experiența și expertiza necesară pentru a dezvolta abilități din următoarele arii: comunicare, negociere, formarea de formatori, colectarea de creanțe, susținerea unei prezentări de succes, managementul timpului, gestionarea conflictelor, managementul stresului, interpretarea limbajului trupului  și dezoltarea echipei prin teambuilding. 

De ce noi?

Necunoscăndu-te este dificil să îți explicăm în cuvinte "de ce noi?" . Dar pentru că simțim că așa ne vei descoperi mai ușor vom încerca să răspundem, enumerând câteva motive.

Noi, pentru că:

  1. după ce ne vom cunoște te vom asculta și îți vom înțelege nevoile și așteptările;
  2. după ce îți vom livra training-ul nu vom fugi, ci vom fi alături de tine în următorii pași pentru că ne pasă de rezultatele obținute;
  3. după ce ne vom uita peste rezultate împreună, vom organiza sesiuni de follow-up, astfel încât planul făcut la finalizarea cursurilor să fie implementat cu succes;
  4. după ce îți vei implementa planul vom rămâne acolo lângă tine, dacă ne primești ca parteneri pentru dezvoltare.

 

Viziune

                         M isiunea     T ransformării  

       N evoilor     Î n     R ealizări     M ăsurabile   Ș i 

                    A ntrenării    E xplorării    Z onei de dincolo de confort
Valori

Valorile de bază care ne conduc pentru a ne îndeplini misiunea sunt:

Încredere             Înțelegere

Flexibilitate          Entuziasm

Respect                Responsabilitate

 
Echipa

Vă propunem să cunoașteți echipa